Big News Networks Life Style Kadınların Sahip Olması Gereken Son Moda Topuksuz Ayakkabılar

Kadınların Sahip Olması Gereken Son Moda Topuksuz Ayakkabılar


Ayakkabılar

Ayakkabılar nihai yatırımdır; çünkü doğru şekilde satın alınırlarsa uzun yıllar giyilebilir. Çok fazla seçeneğe ihtiyacınız yok; pek çok farklı kıyafetle giden yalnızca birkaçına ihtiyacınız var. Hızlı moda ve trend çiftler yerine, önümüzdeki sonbaharda dolaptan çıkardığınızda giymekten heyecan duyacağınızı bildiğiniz zamansız seçenekleri tercih edebilirsiniz. Topuklu ayakkabı giymeyi sevmeyen “o” kızsanız, birkaç çift düz ayakkabıya sahip olmalısınız çünkü bunlar çeşitli tarzlara sahiptir ve iş, brunch ve partiler dahil hemen hemen her durumda çeşitli kıyafetlerle giyilebilir.

Birçok moda tutkunu gibiyseniz, muhtemelen özellikle topuksuz ayakkabıları seviyorsunuzdur. Resmi ve gündelik arasında ideal dengeyi kurdukları için tüm yıl boyunca neredeyse her fırsatta giyebilirsiniz. Ek olarak, topuksuz ayakkabılar birçok kadın için topuklu ayakkabılara harika bir alternatiftir. En iyi stilleri stoklarsanız, her zaman giyecek bir çift topuksuz ayakkabınız olur. Aşağıda, yıl boyunca giyebileceğiniz kadın topuksuz ayakkabılarının bir listesi bulunmaktadır:

1. Klasik Babetler

Balerinlerin geleneksel ayakkabılarından ilham alan babetler, klasik yuvarlak bir buruna ve feminen bir silüete sahiptir. Bu babetler ofiste, günlük işlerde, bir restoranda, bir düğünde veya alışveriş yapmak için alışveriş merkezinde giyilebilir. Tulumlar, elbiseler, etekler, kısa tulumlar ve kot pantolonlarla harika görünürler. Üstü kapitone babetler, Mary Jane tokaları, delikli deri ve narin fiyonklar size hitap edecek. Metalikler, eğlenceli hayvan baskıları ve parlak renk seçenekleri de mevcuttur. Ayrıca; siyah, beyaz, lacivert, kahverengi ve ten rengi gibi nötr renkler her zaman mükemmel seçimlerdir. Amazon İndirim Kodu’nu kullanarak onlara sahip olabilirsiniz.

2. Makosen ve Loafer Ayakkabılar 

Bu slip-on’lar hem erkekler hem de kadınlar arasında popülerdir. Makosenler her zaman erkekler için ayakkabı olmuştur; ancak kadınların vazgeçilmezi haline gelmesi an meselesiydi. Aynı malzemeden yapıldıkları ve bazen aynı tarza sahip oldukları için bir loafer ile mokaseni ayırmak zor olabilir. Ancak ayakkabının tabanı, onları birbirinden ayırmanın basit bir yoludur. Makosenlerin topukluları yoktu ama loaferların olabilir. Makosen ayakkabılar daha resmi, loafer ayakkabılar ise daha gündeliktir.

3. Spor Ayakkabılar 

Kendi başına bir topuksuz ayakkabı olmasa da, tenis ayakkabısı bir tür topuksuz ayakkabıdır. Gündelik spor ayakkabıların neden erkekler ve kadınlar için en popüler sokak giyimi ayakkabısı olduğunu anlamak kolaydır. Modaya uygun spor ayakkabılar; sportif, acelesiz bir estetiğe sahip oldukları ve göründükleri kadar rahat oldukları için her kadının gardırobunun önemli bir parçasıdır. Mesai saatleri dışında rahat giyinmek isteyen kadınlar ve hareketli, yoğun bir yaşam tarzına öncülük eden herkes için idealdir. Tenis ayakkabıları çok yönlüdür ve hemen hemen her gündelik kıyafetle eşleştirilebilir. Kot pantolon, şort ve tulumlardan pantolonlara, eteklere ve atletik kıyafetlere kadar her şeyle uyumludur. Bunlar ihtiyacınız olan en iyi topuksuz ayakkabılardır. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *